Новини травень 2023

Щодня Ванюша питає в мами, коли вже він отримає свої слухові апарати, і мама йде на сайти благодійних організацій рахувати зібрані кошти.

Самотужки придбати апарати вартістю 119 300 грн родина переселенців із Часового Яру не може. Тож дуже сподівається на допомогу небайдужих людей.

Ванюша народився на 9 тижнів раніше, ніж очікували. Можливо саме передчасне народження стало причиною проблем зі слухом.

Трирічного хлопчика обстежували в Краматорську, Одесі та Києві, скрізь лікарі були одностайні: потрібні слухові апарати. Кошти зібрали, апарати купили – й розвиток дитини відразу прискорився.

Ця тонка й складна техніка служить зазвичай біля 5 років. Зараз Ваня в них вже не розрізняє шиплячі звуки й закінчення слів. Через це страждає мовлення, навчання, спілкування.

Усіх своїх друзів та знайомих хлопчик залишив у Часовому Ярі, у Дніпрі йому дуже самотньо. Зараз, коли навіть дистанційні уроки в школі завершилися, Ванюша нудьгує.

Недавня його радість: знайшли з мамою спортивний майданчик у дворах поруч, ходять туди, щоб Ванюша позаймався на знаряддях. Знайти нових друзів хлопчику, який дуже погано чує, дуже важко.

Будь ласка, допоможіть Івану якнайшвидше почути мову життя!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію