Разом ми підтримали 16 проєктів!

Шановні донори! Розпочинаючи із червня 2018 і до лютого 2022 року за номером 88001 проводився збір коштів на проєкти, мета яких – допомогти хворим дітям та дорослим, а також придбати найнеобхідніше, щоб лікарні та лікарі могли рятувати життя пацієнтів. За цей час було зібрано 1 328 768 грн та підтримано 16 проєктів. А саме:

За березень – серпень 2022 на проєкт "Врятуйте сердечко".

За  липень 2021 –  лютий 2022 на проєкт "Апарат УЗД у дитяче відділення Інституту ім. М.М. Амосова", мета якого – закупити надкомпактний апарат УЗД T-lite компанії Sonoscanner (Франція) у дитяче реанімаційне відділення Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова.

За червень 2021 року на проєкт "Дорога добра на обладнання для дитячої операційної Інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова (2 операційні стола) та Інституту педіатрії, акушерства і гінекології (кувез). 

За лютий - травень 2021 на проєкт "Апарат УЗД у дитяче відділення Інституту ім. М.М. Амосова", мета якого – закупити надкомпактний апарат УЗД T-lite компанії Sonoscanner (Франція) у дитяче реанімаційне відділення Інституту серцево-судинної хірургії імені М.М. Амосова.

За серпень 2020 – січень 2021 на проєкт  "Особливі "бейбі-бокси" для малюків. 3", мета якого придбати особлибі "бейбі-бокси" для дітей з муковісцидозом.

За липень 2020 на проєкт «Дорога добра» - маленькі дива доступні кожному на придбання сучасного медичного обладнання для дитячої операційної Інституту Амосова.

За травень – червень 2020: на проєкти  допомоги лікарям та медичним закладам у боротьбі із коронавірусом COVID-19 в Україні Захистимо Україну від COVID-19, "Сміливе серце", Даруй повітряМузичний марафон "Ти не один". Ми разом заради життя Мета – придбати найнеобхідніше, аби лікарні та лікарі були готові до боротьби з коронавірусом.

За грудень 2019 – квітень 2020 на проєкт Захистимо Україну від COVID-19 допомога лікарям та медичним закладам у боротьбі із коронавірусом COVID-19 в Україні. Мета – придбати найнеобхідніше, аби лікарні та лікарі були готові до боротьби з коронавірусом.

За серпень – листопад 2019 на проєкт "Оберіг для малюків". Його мета – придбати лампу в операційну Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні, де щодня рятують життя новонароджених малюків.

За червень 2019 на проєкт "Дорога до серця, що творить дива". Його мета – придбати життєво необхідний УЗД-апарат для Інституту серцево-судинної хірургії ім. М. Амосова. 

За лютий – травень 2019 на проєкт "Житомир. Допомогти найменшим". Мета – придбання 4 температурних датчики для інкубаторів у відділення інтенсивної терапії новонароджених Житомирського обласного перинатального центру.

За грудень 2018 – січень 2019 на проєкт "Твори дива – підтримай імпульс!" закупівлі обладнання для ДУ "Науково-практичний медичний центр дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України".

За жовтень – листопад 2018 на проєкт  "Їхні життя залежать від апаратів"  закупівлі обладнання для рятування передчасно народженних дітей зі всієї України. 

За червень – вересень 2018 на проєкт "Допомога ІПАГу" на систему SIEMENS Immulite у відділення інтенсивної терапії. 

Дякуємо всім за довіру та підтримку!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію