Дякуємо всім благодійникам "Hygge Hoodie" за допомогу захисникам!

Ми вдячні кожному, хто долучився до благодійної ініціативи "Hygge Hoodie" і зробив свій внесок на підтримку проєкта «Протези для Незламних». Завдяки кожному із вас перші 11 пацієнтів Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ на базі Першого медобʼєднання Львову вже отримали сучасні біонічні протези кінцівок.

"Наша місія і бажання – створити найкраще для українців і підняти загальний рівень протезування в Україні, задати планку, нижче якої просто не можна спуститися. Щоб ніхто не думав і навіть не припускав, що можна їхати кудись за кордон, аби отримати щось краще, ніж в Україні", – Назар Багнюк, протезист Національного реабілітаційного центру НЕЗЛАМНІ.

Ми хочемо познайомити вас з нашими захисниками, які після важких поранень пройшли реабілітацію та протезування в Центрі НЕЗЛАМНІ.

Захисник з позивним «Моряк», який до великої війни був штурманом дальнього плавання. Втратив руку, та вже повернувся на фронт після реабілітації.

32-річний Валентин Анохін - «Фізрук», який до повномасштабного вторгнення працював вчителем фізичної культури. Дивом вижив, але втратив ліву руку. Отримав допомогу від лікарів Центру НЕЗЛАМНІ. Тепер зможе продовжувати навчати дітей спорту та грати у баскетбол.

Дмитро Устименко з побратимами 12 діб під цілодобовими обстрілами утримували позиції в Бахмуті. Втратив ногу, пройшов через чотири операції. Спочатку коли дізнався про поранення, жалкував що взагалі вижив. Зараз після реабілітації та отримання протеза, повертається до життя.

Це тільки декілька історій наших захисників. З історіями кожного героя, якому ви допомогли, можна ознайомитися в розділі “Новини” проєкту «Протези для незламних». Також в розділі Документація кожен бажаючий може ознайомитися з проміжний фінансовим звітом по проєкту.

Прозорість та піздвітність - це принципи роботи платформи dobro.ua та наших партнерських організацій. Ми пишаємося кожним, хто стає частиною таких великих проєктів, здатних змінювати, впливати, дарувати надію, розбудовувати та давати приклад.

Проєкт "Протези для Незламних" кожен день доводить, що тільки спільними зусиллями (маленькими та великими) ми здатні на більше. Адже сума в більше ніж 36.5 мільойнів гривень - це внески від 1 до 10 000 гривень від майже 25 000 людей.

Це титанічна допомога та підтримка тих, хто виборює нашу свободу.

Дякуємо, що не зупиняєтесь! Збір на протезування триває. І підтримка проєкту так само актуальна, адже захисників та захисниць, які потребують протезування, на жаль, дуже багато.

Тож єднаємось і надалі!

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію